Marloes van Oorspronk is geboren op het platteland in het oosten van Nederland. Ze heeft een achtergrond in internationale samenwerking en toerisme. Tijdens een sabbatical een aantal jaren geleden verbleef zij op een mooie quinta in de Algarve in Portugal. Hier heeft ze veel getuinierd, mooie gesprekken gevoerd en haar tempo vertraagd. Deze ervaring heeft haar een rijker mens gemaakt. Haar doel is nu om andere mensen een soortgelijke ervaring te bieden. Haar kracht is dat ze mensen met elkaar kan verbinden. Ze heeft oog voor de behoeften van haar klanten en draagt er zorg voor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat het lijkt alsof het programma moeiteloos tot stand is gekomen.

Missie

MarLuz heeft als missie mensen in balans te brengen door middel van de kracht van de natuur. MarLuz organiseert laagdrempelige proeverijen tot meerweekse programma’s om tot rust te komen. Want het sluipt er vaak langzaam in. Je hebt het druk op je werk, geen zin om te gaan sporten en je privéleven kost je teveel energie. Als je dit herkent is het belangrijk om aan de bel te trekken. Doe je niets dan kan dit leiden tot ernstige vermoeidheid, een burn-out of andere gezondheidsklachten. Gun jezelf daarom een pauze en kom tot rust.

Naam

De naam MarLuz is afgeleid van het Spaanse en Portugese “Mar”, wat zee betekent en “Luz” dat licht betekent. De zee staat voor mij voor beweging, verbinding, stroming en de cyclus van eb en vloed. MarLuz helpt je met het vinden van de voor jou perfecte locatie en het samenstellen van een programma op maat. Tijdens een rustvakantie is er aandacht voor de natuur, beweging en gezonde voeding.

Voor jou?

MarLuz heeft de mooiste plekjes geselecteerd waar je échte rust en ruimte voor jezelf vindt. Het zijn authentieke accommodaties op het platteland in Nederland en Portugal. Het eten en de gastvrijheid van de eigenaren is subliem en je kunt genieten van een ongestoorde nachtrust. Onze coaches van helpen je om inzicht te verkrijgen in je situatie en handvatten aan te reiken voor nieuwe energie en kracht. De coaches zijn gespecialiseerd op het gebied van stress, burn-out en natuurcoaching. Afhankelijk van jouw wensen bepalen we óf en welke vorm van ondersteuning nodig is. Je kunt individueel een rustvakantie boeken of deelnemen aan een open-inschrijvingsprogramma. Ook met een eigen groep of als coach kun je terecht bij één van de mooie accommodaties en genieten van de ideale natuurlijke omgeving.

Voor meer info kijk op marluz.nl