Maja Donker is boekhouder, verdienadviseur, een vakidioot met  cijfer- en systeempjestic.
Ze werkt met name met creatieven en coaches. Kaar klanten  zijn onder andere vormgever, graphic motion designer, DressCoach, regisseur, meubelmaker, wandelcoach, interieurdesigner, copywriter, fotograaf en ondernemerscoach en bevinden zich in Utrecht en omgeving.

Haar missie: meer helderheid in geld, meer lol in ondernemen. Ik denk met je mee over hoe het jaar zal gaan verlopen. Zo stel je je winst en inkomen veilig, houd je al rekening met de onvermijdelijke belastingaanslag en weet je zeker dat je dat gewoon kunt betalen; die nieuwe jas en ook nog alle boodschappen.

Prijzen zijn gebaseerd op de oplossingen die ze biedt voor jouw vragen en struikelblokken. We richten de samenwerking in overleg in; wie doet wat, wanneer en in welk systeem? We bespreken het voeren van de administratie, de BTW-aangiften, het jaarwerk en de IB aangifte. En op welke vlakken en momenten jij behoefte hebt aan advies en antwoorden. Misschien wil je wel aan de slag met Profit First, waardoor je nog meer helderheid en lol gaat ervaren als ondernemer.

Website: http://vanknakenstein.nl/

E-mail: maja@vanknakenstein.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s