Esther Kersten Coaching biedt Lifecoaching, Loopbaancoaching en Wandelcoaching.

Zij werkte jaren in de financiële wereld, werd trainer van ondernemingsraden en jongeren, en coacht en begeleidt  nu mensen. Ze is geïnteresseerd in mensen, in wat hen beweegt en waar ze blij van worden. Ze doorziet snel wat iemand bezighoudt en wat de vraag-achter-de-vraag is. Ze kan mensen goed een spiegel voorhouden zodat ze beter inzicht krijgen in wat ze nu eigenlijk echt willen. Ze heeft de Post-HBO leergang Coaching gevolgd bij Alba-Academie. Vervolgens heeft ze de specialisaties Loopbaancoaching en Wandelcoaching volbracht.

Een coachingstraject start met een – vrijblijvend en kosteloos – intakegesprek. Als het klikt en Esther kan iets voor jou betekenen, dan doet ze een trajectvoorstel met offerte. In dit voorstel staat jouw coachvraag, het aantal benodigde gesprekken en de kosten. Bij akkoord gaan we aan de slag. Soms komt een cliënt via de werkgever. Ook in deze gevallen houdt ze een intakegesprek en maakt ze een trajectvoorstel. Procesmatig zal de werkgever de voortgang gerapporteerd willen hebben. De inhoud van de gesprekken blijft echter altijd vertrouwelijk.

De sessies duren circa 1,5 uur per keer. De locatie is afhankelijk van het soort coaching. Bij wandelcoaching spreken we samen een natuurgebied af.

Website: http://www.estherkerstencoaching.nl/

E-mail: info@estherkerstencoaching.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s