Komende zondag 10 september mag de Zuilense Kring zich presenteren op de initiatieven markt tijdens het jaarlijkse ZON – festival in het Vorstelijk Complex.

De markt duurt van 13:00 uur tot ongeveer 17:00-17:30 uur; aansluitend willen we met zo veel mogelijk leden borrelen en eten. Andere gezellige activiteiten van het Zonfestival, optredens in het theater en buiten, duren nog tot 20:00. Het eten doen we dus ter plaatse; ergens op de locatie. Vorm en inhoud zijn nog te bepalen; je mag eten meenemen en/of we bestellen bij Colour Kitchen. Ben jij er bij?

  • Wie vindt het leuk om in de stand te staan? Maja en Marloes zijn er de hele middag, dus sluit gezellig aan. Je mag ook een deel van de middag uiteraard, of een uurtje, of twee, ofzo.
  • Wie heeft materiaal voor in de stand? Je eigen promotiemateriaal of gezellige versiering. Graag aanleveren tussen 11:30 en 12:30 uur. Mag ook als je verder niet aanwezig kunt zijn.
  • Wie komt er borrelen en/of eten? Mag ook als je niet in de stand staat. Vanaf 17:30. En zijn er dieetwensen? Vind je het leuk om iets bij te dragen aan de maaltijd?

En!!! Een Inspiratie-vraag: Wat is het mooiste / belangrijkste / heftigste inzicht dat het ondernemerschap je tot nu toe heeft gebracht?

Laat het weten aan Maja via maja@vanknakenstein.nl of 06-24571565

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s