We beginnen met een speeddate ‘Help je Zuilense collega ondernemer’

Deelnemers gaan in kleine groepjes uit elkaar, en leggen elkaar een paar vraagstukken voor. Bijv: ‘ik ben nu zo en zo’n product aan het ontwikkelen, maar ik zoek nog…’, of ‘ik wil in Zuilen dit of dat project gaan doen, maar weet niet bij wie ik moet zijn…’ Vervolgens een korte terugkoppeling en samenvatting.

Inleiding thema: wat zijn idealen eigenlijk?

Freek zal een korte filosofische en persoonlijke inleiding geven over het thema ‘ondernemen met idealen’. Wat zijn ‘idealen’ eigenlijk, welke zijn de bekendste en wat voor rol spelen ze in de menselijke geschiedenis?

Op zoek naar je eigen idealen in combinatie met je ondernemerschap

Via speelse werkvormen verkennen de deelnemers de idealen die voor hen verbonden zijn aan hun onderneming. Hierbij wordt gezocht naar antwoorden op vragen als: Welke idealen heb je? Hoe sterk leven ze? Hoe kun je ze nog sterker naar voren brengen in je werk? In hoeverre botsen deze idealen met de praktijk van acquisitie, concurreren en doodgewoon geld moeten binnenhalen? Welke idealen heb ik als Zuilenaar/Zuilense ondernemer?

Uiteraard zijn er lekkere drankjes en hapjes.

Datum: dinsdag 9 mei van 20.00 tot 22.30 uur
Inloop vanaf 19.45 uur
Locatie: Vorstelijk Complex

Aanmelding
Laat je even weten of je komt?
Geef je op via freekzwanenberg@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s