Zou je willen flexwerken in buurthuis De Beatrix? We mogen in het kantoortje van De Kracht van Zuilen, links van de ingang zitten (en in de hal). Faciliteiten: rustige plek, twee kantoorstoelen, kleurenprinter, wifi. En een huiskamer met koffie en een klein spreekkamertje in het pand voor als je bezoek ontvangt. 

Tegenprestatie: hartelijk en verbindend zijn tegen mensen die binnenlopen en hun weg zoeken in het pand. We zoeken nog uit hoe we het doen bij overbevolking (het kantoor kan gebruikt worden door bewonersclubs Bazuilen, Verzet de Zinnen, Kunstkasteel, Kracht van Zuilen en Zuilense Kring). Digitaal intekenroostertje of zo. Maar daarvan is nu nog geen sprake.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s