De netwerkbijeenkomsten van de Zuilense Kring worden steeds gezelliger en inspirerender. Met tien of meer leden, zoals in januari of februari het geval was, worden de bijeenkomsten zo dynamisch dat ze aan ieders verwachtingen voldoen. Voel je welkom om eens vrijblijvend aan te schuiven! (zie agenda)

De inspirerende input komt van de leden zelf. Zo werkte Freek Zwanenberg (november) met ons aan de kracht van improviseren en deelde Beatrijs Wind (december) haar visie op hoe je democratisch onderwijs kunt vormgeven. Ady Hoitink (januari) zette een kleine trainingsoefening (“mooie kaarten”) uit haar onderwijsadviespraktijk in om ons naar onze eigen wensen en idealen voor 2016 te laten kijken. En Sanne Bosmans vertaalde haar kijk op kinderen in een inspirerende manier om als zelfstandigen naar onze eigen behoeften te kijken (februari).

Die wensen, idealen en behoeften gaan we in onze zelfstandige professionele praktijken waarmaken. Ons gezamenlijke wens voor de Zuilense Kring is dat we ons in aantal verdubbelen. Er zijn nu 22 mensen die het lidmaatschap van 60 euro per jaar betalen en optimaal deelnemen aan het netwerk, op deze site en op twitter en Facebook. Jij zou een geweldige aanwinst zijn voor het netwerk, en het netwerk natuurlijk voor jou 😉 Doe je mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s